Όροι Χρήσης

Τρόποι αποστολής
}
Αποστολή Προϊόντων

Το Outlet-one, συνεργάζεται με τον παρακάτω μεταφορέα :
Speedex

Για την ομαλή διεκπεραίωση της σύμβασης πώλησης με τους πελάτες του, το Outlet-one, είναι υποχρεωμένο να αναγράφει στα δέματα των πελατών του προσωπικά δεδομένα που αφορούν την διαδικασία της αποστολής – παράδοσης (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ). Το Outlet-one δεν φέρει καμία ευθύνη εφόσον αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τρίτους.

 

Πληροφορίες Παράδοσης

Το OUTLET-ONE δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής του εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα. Τα προϊόντα παραδίδονται με εταιρεία courrier (SPEEDEX) στη διεύθυνση (έδρα της μεταφορικής) που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 2 έως 4 ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.

Σε περιόδους εκπτώσεων και εορτών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το OUTLET-ONE θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του χρήστη. Το OUTLET-ONE δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, (παράδοση Σάββατο) θα χρεώνεται επιπλέον.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν:

  • για αγορές πάνω από 50€
  • εντός του νομού Αργολίδας ανεξάρτητα από το ποσόν αγοράς
Tom Tailor
Juicy Couture
Gant
Tommy Hilfiger
Guess
Pierre Cardin
Desiqual
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια!